Kolašin: Uhapšene tri osobe, ženi oteli 900 eura?

Uhapšenima se na teret stavlja krivično djelo - razbojništvo

7971 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kolašinska policija uhapsila je I.J. (26), M.V. (30) i B.V. (31) zbog sumnje da su, u jednoj kući u naselju Breza, uz upotrebu fizičke sile od jedne ženske osobe oteli 900 eura.

Iz Uprave policije saopšteno je da je oštećena slučaj prijavila 28. septembra, te da je tom prilikom kazala da poznaje napadače.

"Od njih su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja nakon čega je predmet dostavljen državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se navedene osobe liše slobode zbog sumnje da su izvršile krvično djelo razbojništvo", saopšteno je iz policije.

Krivična prijava zbog oružja

Takođe, pripadnici policije su u Kolašinu obavili pretres prostorija koje koristi V.B. (72) i tom prilikom je pronađena i oduzeta poluautomatska puška u ileaglnom posjedu sa 10 komada municije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu je naložio da se protiv V.B. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: