Tinejdžerka ubijena, njen otac teško ranjen

Policija traga za dvadesetosmogodišnjim Ilirom Đokajem, nakon pucnjave u Tuzima

42235 pregleda 9 komentar(a)
Sa mjesta nesreće, Foto: Luka Zekovic
Sa mjesta nesreće, Foto: Luka Zekovic

Devetnaestogodišnja Šejla Bakija ubijena je hicima iz vatrenog oružja, dok je njen otac Šaban Bakija (42) teško ranjen juče u pucnjavi na Karabuškom polju u Tuzima.

Na njih je iz pištolja pucao dvadesetosmogodišnji Ilir Đokaj, tvrde iz policije. On je nevjenčani suprug ubijene, odnosno zet ranjenog.

Vijestima je nezvanično rečeno da je Đokaj nakon pucnjave automobilom “audi” pobjegao do centra Tuzi, a zatim pješke u istražiteljima za sada nepoznatom pravcu.

Uviđaj je okončan oko 18 sati, nakon čega su policajci nastavili da izuzimaju tragove iz vozila koje je osumnjičeni koristio.

Viša državna tužiteljka Ana Radović kazala je Vijestima da je oko 15.30 časova Centar bezbjednosti Podgorica obaviješten da je u mjestu Karabuško polje došlo do upotrebe vatrenog oružja.

”Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je B.Š. (19) pogođena sa više projektila, od kojih je smrtno stradala, a da je njen otac B.Š. (42) teško tjelesno povrijeđen.

Ranjeni B.Š. operisan je u Kliničkom centru.

”Izuzeto je više tragova i izdata naredba za obdukciju tijela stradale B.Š.”, rekla je tužiteljka Radović.

Dodala je da je uviđaj obavljen i na vozilu marke ‘audi’ u centru Tuzi, a u vezi sa krivičnim djelom počinjenim na Karabuškom polju.

”Audi” koji je koristio osumnjičeni je hercegnovskih registarskih oznaka.

Bonus video: