Danilovgrad: Tri krivične prijave zbog krađe i falsifikovanja isprave

Nikšićani M.Š. i R.K. sumnjiče se da su krađom počinili štetu privrednom društvu, B.P. uhvaćen sa registracijama koje potiču sa drugog vozila

3357 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Danilovgradska policija je, u konsultaciji sa tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijela u redovnom postupku krivičnu prijavu protiv M.Š. (36) i R.K. (44) iz Nikšića zbog sumnje da su počinili krivično djelo - krađa na štetu jednog privrednog društva iz Danilovgrada.

"Realizujući planske aktivnosti na suzbijanju izvršenja krivičnih djela iz oblasti opšteg kriminaliteta, pripadnici policije su 3. septembra u krugu objekta ovog privrednog društva zatekli izvršioce pomenutog krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija u Danilovgradu je, osim toga, podnijela krivičnu prijavu i protiv Podgoričanina B.P. (36), koji se sumnjiči za krivično djelo - falsifikovanje isprave.

"B.P. je kontrolisan od strane policije u mjestu Grbe kojom prilikom je upravljao putničkim motornim vozilom čijom provjerom je utvrđeno da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu, već da potiču sa drugog", naveli su iz policije.

Bonus video: