Uhapšen Bjelopoljac, oteo i prodao maloljetnicu zbog sklapanja nedozvoljenog braka

Policija došla do sumnje da je M.V. iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura. Muškarac dozvolio da napusti kuću nakon što je saznao da je policija traži

10372 pregleda 20 reakcija 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pljevaljska policija uhapsila je M.V. (26) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je oteo i prodao maloljetnu žensku osobu radi sklapanja nedozvoljenog braka.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), pljevajskoj policiji je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloljetne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima, nakon čega su preduzeli niz aktivnosti na lociranju.

"I kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M.V. (26) iz Bijelog Polja nanio oštećenoj više udaraca u predjelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gdje je prodao muškoj osobi za iznos od 500 eura radi sklapanja nedozvoljenog braka. To lice je maloljetnicu držalo zatvorenu jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću", kazali su iz UP.

M.V. je lociran i uhapšen u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela, a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Pripadnici UP preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice", kazali su.

Bonus video: