Pucnjava u Nikšiću, ranjene dvije osobe, napadač u bjekstvu

Ranjeni Todorović je stabilno nakon što je operisan zbog povreda opasnih po život

108534 pregleda 85 reakcija 86 komentar(a)
Sa lica mjesta, Foto: Svetlana Mandić
Sa lica mjesta, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 10.10.2021. 11:16h

Šćepan Todorović (29), koji se prije zvao Miloš Bulajić, teško je ranjen, a godinu stariji Vuksan Kuveljić lakše, u pucnjavi jutros oko 3.30 sati kod autobuske stanice u Nikšiću.

Direktor Opšte bolnice Marko Mitrović kazao je "Vijestima" da je M.B., koji je ranjen iz vatrenog oružja, zadobio povrede unutrašnjih organa, opasne po život.

On je operisan, trenutno je stabilnih vitalnih parametara, a smješten je u jedinici intenzivne njege, kazao je Mitrović.

Nikšić pucnjava, pucnjava Nikšić
foto: Svetlana Mandić

Kuveljić je zadobio prostrelne rane i vraćen je na kućno liječenje sa lakšim povredama.

"Vijestima" je iz policije rečeno da im je poznat identitet osumnjičenog napadača, koji je u bjekstvu.

Nezvanično je rečeno da je pucnjavi prethodila svađa.

Policija kod tunela Budoš zaustavlja vozila i legitimiše učesnike u saobraćaju.

Iz Uprave policije je zvanično saopšteni da su nikšićku policiju jutros oko 3.35 časova građani obavijestili da je ispred jednog noćnog kluba došlo do verbalnog i fizičkog konflikta između više osoba.

"Daljim radnjama policija je došla do saznanja da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je Š.T. (29) zadobio povredu u predjelu stomaka nanijetu vatrenim oružjem a V.K. (30) prostrelnu ranu u predjelu ruke i stomaka. Policijsko – tužilačke mjere i radnje u ovom predmetu su u toku i javnost će biti blagovremeno obaviještena o rezultatima preduzetih radnji", navodi se u saopštenju.