Miljanić: Katnić i SDT da odgovore građanima CG čije je živote mogao spasiti Luka Bulatović

"Taj snimak za mene predstavlja jedan tužni kraj čovjeka koji je čitav svoj radni vijek radio u sistemu bezbjednosti. Na žalost, mislio je da radi za građane, u interesu građana i u interesu države. Prethodni sistem je na žalost bio sve, samo ne u interesu građana i države, već u ličnom interesu pojedinih ljudi... I onda čovjek na kraju svoje karijere dođe do saznanja da sve ono što je radio i nije baš bilo u skladu sa zaknom"

66948 pregleda 401 reakcija 22 komentar(a)
Foto: Jelena Jovanović
Foto: Jelena Jovanović

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić treba da odgovore porodici Luke Bulatovića i građanima Crne Gore - čije je živote mogao spasiti taj, sada pokojni funkcioner Agencije za nacionalnu bezbjednost.

To je, odgovarajući na pitanja Vijesti rekao državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zoran Miljanić.

"Taj snimak za mene predstavlja jedan tužni kraj čovjeka koji je čitav svoj radni vijek radio u sistemu bezbjednosti. Na žalost, mislio je da radi za građane, u interesu građana i u interesu države. Prethodni sistem je na žalost bio sve, samo ne u interesu građana i države, već u ličnom interesu pojedinih ljudi... I onda čovjek na kraju svoje karijere dođe do saznanja da sve ono što je radio i nije baš bilo u skladu sa zaknom", kazao je on komentarišući video poruke sada pokojnog Bulatovića.

Bonus video: