rasvijetlili više krivičnih djela

Šestoro procesuirano zbog krađa u Podgorici

Policija je uhapsila i H.A. (26) koji se sumnjiči da je izvršio tešku krađu na način što je iz porodičnog dvorišta otuđio djelove kazana za rakiju

6139 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Podgorička policija rasvijetlila je pet teških krađa i tri krađe, te zbog tih djela nadležnom tužilaštvu procesuirala šest osoba.

Zbog teške krađe izvršene na štetu jednog restorana slobode je lišen maloljetni B.L. (17). On je, kako se sumnja, sa još jednim licem, upotrebom podesnog sredstva provalio u restoran i iz njegove unutrašnjosti otuđio dvije kase u kojima se nalazilo 8.000 eura.

Uhapšen je i M.J. (33) koji se tereti za dvije teške krađe, a sumnja se da je ova djela izvršio 12. i 15. oktobra na štetu jednog poslovnog objekta i jednog fizičkog lica. Iz poslovnog objekta i iz vozila fizičkog lica osumnjičeni je otuđio različite mašine i alate za rad.

Policija je uhapsila i H.A. (26) koji se sumnjiči da je izvršio tešku krađu na način što je iz porodičnog dvorišta otuđio djelove kazana za rakiju.

Zbog sumnje da je počinio dvije krađe, tako što je iz dva prodajna objekta otuđivao sportsku odjeću i obuću, uhapšen je i B.Đ. (49)

Policija je takođe uhapsila i V.V. (36) zbog sumnje da je u jednom tržnom centru od zaposlene otuđio mobilni telefon.

"Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv M.R. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je on na štetu jednog pravnog lica upotrebom podesnog sredstva provalio u magacin i pokušao da otuđi aparat za varanje i naponski kabal, u čemu ga je spriječio radnik obezbeđenja i zadržao do dolaska službenika Uprave policije", navodi se u saopštenju UP.

Preporučujemo za Vas