Prisilio maloljetnicu da se bavi prostitucijom?

U saopštenju Uprave policije se navodi da je osumnjičeni H.A. (26) pozivao osobe u svoju kuću i sa njima dogovarao pružanje seksualnih usluga sa oštećenom, gdje je za pružanje seksualnih usluga određeni novčani iznos dogovarao i uzimao

12674 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je podnijela krivična prijavu protiv H.A. (26) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, H.A. se trenutno nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu zbog drugih krivičnih djela.

Dodaje se da su službenici Uprave policije u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici otkrili ovo krivično djelo.

"H.A. je upotrebom fizičke sile i prijetnje da će ugroziti život oštećene maloljetne ženske osobe stare 17 godina, kao i živote članova njene porodice, prinudio oštećenu maloljetnicu da se bavi prostitucijom, na način što je pozivao lica u svoju kuću i sa njima dogovarao pružanje seksualnih usluga sa oštećenom, gdje je za pružanje seksualnih usluga određeni novčani iznos dogovarao i uzimao osumnjičeni", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: