U Nikšiću uhapšen osumnjičeni za uličnu prodaju droge: Oduzeti kokain i marihuana

U saopštenju se navodi da je policija u Nikšiću kontrolisala vozilo "Citroen" kojim je upravljao R.R. (21), dok su se u vozilu kao saputnici nalazili N.V. (27) i još dvije osobe

5878 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija uhapsila je R.R. (21) zbog sumnje za uličnu prodaju droge, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policija u Nikšiću kontrolisala vozilo "Citroen" kojim je upravljao R.R., dok su se u vozilu kao saputnici nalazili N.V. (27) i još dvije osobe.

"Kod R.R. je pronađeno i oduzeto šest manjih pvc pakovanja opojne droge kokain, dok je kod N.V. pronađena i oduzeta manja količina opojne droge marihuana. O navedenom događaju obavješten je nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu R.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je protiv N.V. podnijeta prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih drogba, u redovnom postupku", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su rekli da su tokom septembra i oktobra pripadnici policije u Nikšiću procesuirali 13 osoba zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga.

Bonus video: