Uhapšen jedan od osumnjičenih: U Kotoru ukradene stvari vrijedne oko 40.000 eura

"Krivična prijava je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeta protiv V.L. (58) iz Podgorice zbog sumnje da je, sa za sada nepoznatim osobama, izvršio krivično djelo teška krađa na štetu dva lica"

13430 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije saopštila je danas da V.L. (58) iz Podgorice osumnjičen da jedan od izvršilaca teške krađe u Kotoru kojom je prouzrokovana šteta od oko 40.000 eura.

U saopštenju se dodaje da se sumnja da je on 19. jula ove godine upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorio vrata kuće u mjestu kavač i ukrao nakit satove i druge vrijedne stvari vrijednosti oko 40.000 eura, kao i resiver od video nadzora.

"Krivična prijava je Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeta protiv V.L. (58) iz Podgorice zbog sumnje da je, sa za sada nepoznatim osobama, izvršio krivično djelo teška krađa na štetu dva lica. On je, sumnja se, 19. jula 2021. godine u večernjim satima, upotrebom podesnog sredstva nasilno otvorio vrata kuće oštećenih lica u mjestu Kavač i iz unutrašnjosti otuđio nakit, satove i druge vrijedne stvari vrijednosti oko 40.000 eura, kao i resiver od video nadzora", ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su policajci pretresli stan i druge prostorija koje koristi osumnjičeni u Podgorici, gdje je kako dodaju iz Uprave policije, pronađen dio ukradenih predmeta koji će biti vraćeni vlasnicima.

"Preduzimaju se dalje mjere i radnje na identifikaciji ostalih izvršilaca", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: