Berane: Dvije osobe bacile marihuanu, osumnjičene za omogućavanje uživanja droga

U saopštenju UP se navodi da je beranska policija u krugu Gimnazije "Panto Mališić" kontrolisala B.R. (18) koji je u momentu kada je uočio policajce bacio cigaretu sa sadržajem marihuane, tzv. džoint

4571 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Beranska policija podnijela je krivične prijave protiv dvije osobe zbog omogućavanja uživanja droga, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se navodi da je beranska policija u krugu Gimnazije "Panto Mališić" kontrolisala B.R. (18) koji je u momentu kada je uočio policajce bacio cigaretu sa sadržajem marihuane, tzv. džoint.

Iz UP su kazali da je od B.R. prikupljeno obavještenje na zapisnik kojom prilikom je policija došla do sumnje da je B.R. omogućio uživanje droge drugoj osobi.

"Upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama po čijem je nalogu protiv B.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", piše u saopštenju.

Iz UP su naveli i da je policija kontrolisala M.D. (38) te da je on tom prilikom bacio dva manja pvc pakovanja sa sadržajem marihuane.

"Obaviješten je tužilac i protiv M.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: