Rasvijetljeno više imovinskih delikata u Nikšiću

Nikšićka policija je takođe uhapsila B.M. (19) i Š.B. (19) zbog sumnje da su izvršili krađu u produženom trajanju

4795 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Vijesti/Boris Pejović
Foto: Vijesti/Boris Pejović

Nikšićka policija rasvijetlila je osam krivičnih djela izvršenih tokom novembra na teritoriji opštine Nikšić.

Zbog teške krađe krivično će odgovarati B.M. iz Nikšića. Njega je policija zatekla u izvršenju krivičnog djela i uhapsila ga na licu mjesta. Iz Uprave policije (UP) su kazali da se sumnja da je provalio u jedan objekat i otuđio građevinski materijal i alat. Sudija za istragu je odredio pritvor i on je sproveden u UIKS.

"Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je nadležnom tužilaštvu protiv S.S. (23), P.M. (19), S.N. (17), F.E. (17) i V.V. (16) zbog sumnje da su izvršili četiri teške krađe na štetu trgovinskih objekata i sportskih kladionica. Sumnja se da su provaljivali u unutrašnjosti ovih objekata i otuđivali novac i druge predmete", saopšteno je iz UP.

Nikšićka policija je takođe uhapsila B.M. (19) i Š.B. (19) zbog sumnje da su izvršili krađu u produženom trajanju.

"Oni su u pet navrata izvršili krađe na način što su otuđivali dijelove iz putničkih i teretnih vozila koje su potom prodavali na otpadu sekundarnih sirovina. U vezi nevedenog, identifikovani su i vlasnici sekunadrnih sirovina i protiv D.V. (22) i Z.Z. (56) je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prikrivanje. Otuđeni predmeti su pronađeni i oduzeti", navodi se u saopštenju.

Jedna krivična prijava je takođe podnijeta i protiv V.M. iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krađu na štetu jedne osobe.

Bonus video: