Uhapšen osumnjičeni za paljenje vozila Budvanima bakljom

Iz Uprave policije saopšteno je da se uhapšeni u njihovoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice

19253 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je B.V. (23) zbog sumnje da je podmetnuo požar na vozilu, juče ujutru u ulici Vojislavljevića.

Iz Uprave policije saopšteno je da se uhapšeni u njihovoj evidenciji vodi kao bezbjednosno interesantno lice. Na teret mu se stavlja krivično djelo - izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Povezani članci

26. Decembar 2021.

Umjesto djevojke, sačekali ih maskirani napadači

"Policiji je, 26. decembra oko 04.00 sata, prijavljeno da je došlo do požara na vozilu marke 'Nisan X Trial' budvanskih registarskih oznaka. Na licu mjesta su zatečeni F.Đ. (20) i S.D. (16) oba iz Budve koju su izjavili da su ih fizički napala dva nepoznata lica, kojom prilikom je jedan od njih zapaljenom bakljom zadao više udaraca S.D. u predjelu glave. Nakon toga nepoznato lice je baklju ubacilo u vozilo, koje je od posljedica požara u potpunosti uništeno".

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je B.V. izvršio navedeno djelo na način što je sa jednog profila na društvenoj mreži naveo oštećene da dođu na gore navedenu lokaciju i izvršio opisano djelo", saopšteno je iz policije.

Tužilac je uhapšenom B.V. odredio zadržavanje do privoda sudiji za istragu.

Bonus video: