Uhapšene dvije osobe: Zaplijenjeni telefoni, odjeća i nakit u vrijednosti od oko 60.000 eura

"Naime, 25. decembra nakon ponoći u mjestu Zaton izvršena je kontrola vozila marke „VW Caddy“ kojim je upravljao M.M. (33) iz Podgorice. Kontrolom vozila pronađeno je i oduzeto 79 komada mobilnih telefona, odjevni predmeti, zlatni prsten „Cartier“ i ručni sat", saopšteno je

12386 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici granične policije su, vršeći pojačane kontrole na suzbijanju prekograničnog krimnala, u Bijelom Polju od jedne osobe oduzeli veću količinu telefona, odjevnih predmeta i nakita čija se vrijednost procjenjuje na iznos od oko 60.000 eura.

"Naime, 25. decembra nakon ponoći u mjestu Zaton izvršena je kontrola vozila marke „VW Caddy“ kojim je upravljao M.M. (33) iz Podgorice. Kontrolom vozila pronađeno je i oduzeto 79 komada mobilnih telefona, odjevni predmeti, zlatni prsten „Cartier“ i ručni sat", saopšteno je iz Uprave policije.

M.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo nedozvoljena trgovina putem pomaganja.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je navedenu robu osumnjičenom predao A.A. (36) iz Berana, protiv kojeg je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina", navodi se u saopštenju.

Bonus video: