Bokan tražio da se provjeravaju sve pošiljke za "Voli"

Kako je "Vijestima" rekao jedan izvor iz MUP, Bokan je objašnjavao da ne želi da ga mediji optužuju da švercuje kokain, a drugi izvor iz MUP navodi i da je nudio da pomogne kupovinu skenera kako bi se kontrolisalo sve što uvozi

64918 pregleda 52 reakcija 52 komentar(a)
Bokan, Foto: Boris Pejović
Bokan, Foto: Boris Pejović

Vlasnik kompanije "Voli" Dragan Bokan se prethodnih mjeseci više puta obraćao Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) i Upravi prihoda i carina (UPC) sa molbom da se sve pošiljke za njegovu kompaniju pomno provjeravaju.

U magacinu "Volija" radnici su danas pronašli sumnjivu supstancu u paketu sa bananama, a sumnja se da se radi o kokainu, potvrđeno je "Vijestima" iz više izvora iz Uprave policije.

Kako je "Vijestima" rekao jedan izvor iz MUP, Bokan je objašnjavao da ne želi da ga mediji optužuju da švercuje kokain, a drugi izvor iz MUP navodi i da je nudio da pomogne kupovinu skenera kako bi se kontrolisalo sve što uvozi.

Izvor "Vijesti" iz UPC navodi da su iz kompanije "Voli" gotovo svakodnevno slali dopise u kojima su insistirali da carinici najstrože pregledaju sve što se za njih uvozi.

Bonus video: