više puta se obraćao mup i upc

Bokan tražio da se provjeravaju sve pošiljke za "Voli"

Kako je "Vijestima" rekao jedan izvor iz MUP, Bokan je objašnjavao da ne želi da ga mediji optužuju da švercuje kokain, a drugi izvor iz MUP navodi i da je nudio da pomogne kupovinu skenera kako bi se kontrolisalo sve što uvozi

64591 pregleda 52 reakcija 52 komentar(a)
Bokan, Foto: Boris Pejović
Bokan, Foto: Boris Pejović

Vlasnik kompanije "Voli" Dragan Bokan se prethodnih mjeseci više puta obraćao Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) i Upravi prihoda i carina (UPC) sa molbom da se sve pošiljke za njegovu kompaniju pomno provjeravaju.

U magacinu "Volija" radnici su danas pronašli sumnjivu supstancu u paketu sa bananama, a sumnja se da se radi o kokainu, potvrđeno je "Vijestima" iz više izvora iz Uprave policije.

Kako je "Vijestima" rekao jedan izvor iz MUP, Bokan je objašnjavao da ne želi da ga mediji optužuju da švercuje kokain, a drugi izvor iz MUP navodi i da je nudio da pomogne kupovinu skenera kako bi se kontrolisalo sve što uvozi.

Izvor "Vijesti" iz UPC navodi da su iz kompanije "Voli" gotovo svakodnevno slali dopise u kojima su insistirali da carinici najstrože pregledaju sve što se za njih uvozi.