Podgoričanin stradao od strujnog udara

Iz Uprave policije su objasnili da je hitna služba obavijestila Centar bezbjednosti Podgorica da su zatekli beživotno tijelo

33909 pregleda 10 komentar(a)
Policijska vozila ispred zgrade u kojoj je poginuo Podgoričanin, Foto: Luka Zeković
Policijska vozila ispred zgrade u kojoj je poginuo Podgoričanin, Foto: Luka Zeković

Četrdesetjednogodišnji Podgoričanin Aleksandar Đurić poginuo je oko 8.40 časova, u poslovnom prostoru u zgradi na Bulevaru Džordža Vašingtona.

Navodno, Đurić je stradao od strujnog udara, pokušavajući da popravi samouslužni automat za kafu, kazali su iz Uprave polciije, objasnivši da će uzrok smrti Podgoričanina biti utvrđen obdukcijom, koja je naložena.

Iz te bezbjednosne institucije Vijestima je rečeno da je dežurnu službu Centra bezbjednosti Podgorica, ekipa Hitne medicinske pomoći obavijestila da su u poslovnim prostorijama, u jednoj zgradi, zatekli beživotno tijelo Đurića.

Prema istim informacijama, Đurić je jutros, nakon prijave kvara na automatu za kafu došao u zgradu, a tokom servisiranja došlo je do strujnog udara.

Iz UP objašnjavaju da na to ukazuje činjenično stanje koje su zatekli na terenu - automat za kafu bio je otvoren, a u holu pored te vitrine bilo je beživotno tijelo radnika.

Bonus video: