Draškoviću prijava zbog zelenašenja

Dvadesetpetogodišnjak je istog dana pozvan u prostorije CB Nikšić, gdje je policajcima ispričao da je od sugrađana uzeo 1.000 eura, uz dogovor da mu mjesečno plača kamatu od 10 odsto

16289 pregleda 8 komentar(a)
Dao novac uz kamatu od deset odsto (ilustracija), Foto: Shutterstock.com
Dao novac uz kamatu od deset odsto (ilustracija), Foto: Shutterstock.com

Protiv Nikšićanina Luke Draškovića podnijeta je krivična prijava zbog zelenašenja i oduzet mu “mercedes”, nakon što je utvrđeno da je V.B. (25) taj automobil založio kod njega, kao garant da će mu vratiti 1.000 eura.

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da su nikšićki policajci krajem prošle godine pretresli stan i druge prostorije koje koristi Drašković i od njega oduzeli “mercedes” vlasništvo V. B. iz Nikšića.

Dvadesetpetogodišnjak je istog dana pozvan u prostorije CB Nikšić, gdje je policajcima ispričao da je od sugrađana uzeo 1.000 eura, uz dogovor da mu mjesečno plača kamatu od 10 odsto. Objasnio je i da je Draškoviću, kao garanciju da će vratiti novac, ostavio svoj “mercedes”.

Policajci su o tom događaju obavijestili dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji jje naložio da se protiv Draškovića podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Bonus video: