Budva: Prijavljeno nasilje, pa završili u pritvoru zbog kokaina

“Kazao je da mu je ona u određenom trenutku ukrala 2 grama kokaina. Kotoranka je pred policijom negirala da je prodala drogu, pa prijavljuje V. V. da je kupio veću kolicini opojne droge u Kotoru za iznos novca od 500 eura, koju je donio u Budvu, radi dalje prodaje i zajedničkog uživanja”, naveli su iz policije

23440 pregleda 120 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Budvanska policija uhapsila je kotorane V. V.( 45) i njegovu prijateljicu M. M. ( 46) zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojne droge.

Kako je Vijestima potvrđeno u budvanskom Centru bezbjednosti Kotoranka je prijavila da je maltretira muškarac, zbog čega su policijski službenici odmah otišli na lice mjesta.

“Prilikom kontrole kod V. V. policijski službenici su pronašli opojnu drogu kokain u količini od 4,8 grams, koju je držao kod sebe radi dalje prodaje. On je drogu predao policijskim službenicima”, rečeno je Vijestima u policiji.

Međutim, Kotoranin tada prijavljuje da je kokain kupio od M. M. i da joj je za to platio 500 eura.

“Kazao je da mu je ona u određenom trenutku ukrala 2 grama kokaina. Kotoranka je pred policijom negirala da je prodala drogu, pa prijavljuje V. V. da je kupio veću kolicini opojne droge u Kotoru za iznos novca od 500 eura, koju je donio u Budvu, radi dalje prodaje i zajedničkog uživanja”, naveli su iz policije.

O svemu obaviješten viši državni tuźilac u Podgorici , koji se izjasnio da se protiv oboje privedenih podnese krivična prijava i liše slobode zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo iz člana 300 Krivičnog zakonika Crne Gore (neovlašćena proizvodnja, držanje I stavljanje u promet opojne droge).

Oni su danas uz krivičnu prijavu privedeni višem tužiocu. Budvanska policija podnijela je tužiocu inicijativu da se izvrši pretresi stanova u Budvi i Kotoru.

Bonus video: