Pružao usluge sportskog menadžera i pribavio protivpravnu imovinsku korist od skoro 20.000 eura?

Iz Uprave policije je saopšteno da je beranska policija došla do sumnje da je osumnjičeni bez prethodne registracije kod nadležnog organa za obavljanje privrednom djelatnošću CRPS – Uprave prihoda i carina, tokom 2019. godine u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta

11654 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije su Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu podnijeli krivičnu prijavu protiv E.R. (36) zbog sumnje sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

Iz Uprave policije je saopšteno da je beranska policija došla do sumnje da je osumnjičeni bez prethodne registracije kod nadležnog organa za obavljanje privrednom djelatnošću CRPS – Uprave prihoda i carina, tokom 2019. godine u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta.

"E.R. je, kako se sumnja, ovo djelo izvršio na način što je posredovao između inostranih igrača i košarkaških klubova sa područja Evrope u svrhu realizovanja njihovih transfera. Na taj način E.R. je pribavio imovinsku korist u iznosu od 19.318 eura", navodi se u saopštenju.

Bonus video: