Baranka osumnjičena da se lažno predstavila i prijavila da je oteta i zatvorena u kontejner u Luci Bar

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv R.B.

8497 pregleda 2 komentar(a)
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Bar (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Uprava policije (UP) saopštila je danas da će zbog devet krivičnih djela zvršenih u prethodnih mjesec dana u Baru, krivično odgovarati 11 osoba.

U saopštenju se dodaje da su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit ribolov podnijete krivične prijave protiv D.P. i G.P. iz Podgorice.

"Njih je granična policija zatekla u mjestu Raduš na Skadarskom jezeru u vršenju izlov ribe iako je naredbom tom području zabranjen izlov svih vrsta riba", ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da je barska policija podnijela krivičnu prijavu protiv R.B. iz Bara zbog sumnje da je izvršila krivično djelo lažno prijavljivanje.

"Ona se lažno predstavila i prijavila policiji da su je tri nepoznate muške osobe otele i zatvorile u kontejner u Luci Bar", piše u saopštenju.

Iz UP su naveli da je protiv E.Đ. iz Novog Pazara, H.R. iz Rožaja i Z.R. iz Bara podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo građenje objekta bez prijave gradnje i dokumentacije za građenje.

"Oni su izvršenjem djela prouzrokovali štetu budžetu Opštine Bar u iznosu od oko 41.000 eura", piše u saopštenju.

Iz UP su kazali i da se pet osoba se sumnjiči za šest djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, i to za tri teške krađe i tri krađe, te je krivična prijava podnijeta protiv A.B. iz Bara zbog sumnje da je izvršio dvije krađe, protiv L.F. iz Bijelog Polje zbog krađe, dok su protiv M.J. iz Beograda, V.B. iz Bara i P.M. iz Bara podnijete krivične prijave zbog sumnje da su izvšili po jednu tešku krađu.

Navodi se da su oni krali mobilne telefone, lap top, alat, alkoholna pića, zlatni nakit i druge vrijedne stvari i predmete.

Bonus video: