Smrt maloljetnika u Ulcinju pod velom misterije

Učenik prvog razreda srednje škole u Ulcinju, koji je važio za tihog i pristojnog mladića i vjernika, u nedjelju veče 6. februara, prema saznanjima Vijesti iz više izvora, izvršio je samoubistvo u svojoj kući vatrenim oružjem za sada nepoznate marke

50189 pregleda 131 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Samir Adrovic
Foto: Samir Adrovic

Više državno tužilaštvo naložilo je ulcinjskoj policiji da preduzme mjere u okviru svojih nadležnosti na okolnosti smrti petnaestogodišnjeg mladića iz Vladimirskih Kruta, saopšteno je Vijestima iz VDT.

”Više državno tužilaštvo u Podgorici od strane Uprave policije obaviješteno je o događaju - smrti petnaestogodišnjaka u Vladimirskim Krutama - Opština Ulcinj i od strane tužilaštva dati su nalozi policiji za preduzimanje svih mjera i radnji iz njihove nadležnosti, radi utvrđivanja svih okolnosti vezano za predmetni događaj, te će se nakon prikupljenih svih neophodnih podataka i obavještenja donijeti odluka u predmetu”, piše u odgovoru rukovoditeljke i portparolke VDT Lepe Medenice.

Učenik prvog razreda srednje škole u Ulcinju, koji je važio za tihog i pristojnog mladića i vjernika, u nedjelju veče 6. februara, prema saznanjima Vijesti iz više izvora, izvršio je samoubistvo u svojoj kući vatrenim oružjem za sada nepoznate marke.

Vijestima je u policiji potvrđeno da su izuzeti mobilni telefon i laptop, koje je prije smrti koristio mladić.

Na vještačenje su, prema nezvaničnim informacijama, poslati svi tragovi koje je policija izuzela sa lica mjesta - od laptopa i telefona do pištolja i municije.

Takođe, izvor Vijesti tvrdi da su uzete izjave od roditelja i drugih lica koji su bili u čestoj komunikaciji sa njim.

”Sada čekamo rezultate vještačenja”, kazao je Vijestima sagovornik blizak istrazi.

On nije htio da komentariše informacije koje su objavili pojedini portali, da je mladić prije tragedije bio povezan sa problematičnim i ekstremnim grupama na društvenim mrežama a koje su ga navodno ohrabrivale na suicid.

Bonus video: