Viši sud u Bijelom Polju potvrdio optužnicu u slučaju otmice, silovanja i drogiranja maloljetnice

M.V. (27) je, prema optužnici, 19. septembra prošle godine silom odveo maloljetnicu iz grada na sjeveru države u Podgoricu, u namjeri da prinudno sa V.A. (36) sklopi brak koji nije dozvoljen

9544 pregleda 0 komentar(a)
Viši sud u Bijelom Polju
Viši sud u Bijelom Polju

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je optužnicu protiv M.V. (27) iz Bijelog Polja zbog krivičnog djela otmica i V. A. (36) iz istog grada, nastanjenog u Podgorici, zbog krivičnih djela trgovina ljudima, silovanje i omogućavanja uživanja opojnih droga.

M.V. je, prema optužnici, 19. septembra prošle godine silom odveo maloljetnicu iz grada na sjeveru države u Podgoricu, u namjeri da prinudno sa V.A. sklopi brak koji nije dozvoljen.

On je, prema optužnici, maloljetnicu u gradu na sjeveru oteo, udario i prevezao do jednog naselja u Podgorici, gdje je predao V.A.

V.A. je u periodu od 19. do 29. septembra u jednom naselju u Podgorici u porodičnoj kući svoje majke, radi sklapanja nedozvoljenog braka i prosjačenja, silom držao oštećenu maloljetnicu, a potom je zaključavao, govorio da mu bude supruga, tukao i tjerao na prosjačenje.

U istom periodu V.A. je, prema optužnici, počinio silovanje nad maloljetnicom.

Bonus video: