Nikšićka policija pronašla i oduzela oružje, municiju i eksploziv

Kako se navodi policajci su pretresom pronašli i oduzeli pušku M48, signalni pištolj, četiri pakovanja eksploziva, dva svežnja detonatorskog štapina, detonatorsku kapislu i 37 komada municije različite vrste i kalibra

6052 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Nikšićka policija pretresom prostorija koje koristi S.P. (57) iz tog grada pronašla je i oduzela oružje, municiju i eksploziv, saopštili su iz Uprave policije.

"Službenici Uprave policije su u Nikšiću, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, pretresom na jednoj lokaciji pronašli i oduzeli oružje, municiju i eksploziv. Juče je nikšićka policija, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres prostorija koje koristi S.P. (57) iz Nikšića", piše u saopštenju.

Kako se navodi policajci su pretresom pronašli i oduzeli pušku M48, signalni pištolj, četiri pakovanja eksploziva, dva svežnja detonatorskog štapina, detonatorsku kapislu i 37 komada municije različite vrste i kalibra.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se nakon vještačenja izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: