Podignuta optužnica protiv Milanovića i Ilića

Drogu su, kako se navodi u optužnici, dok je pripremao za upotrebu, kod Vukićevića u podrumu pronašli službenici Uprave policije, dok su preostalu količinu našli u toaletu Ilića, koji je u trenutku nailaska policije drogu prosuo u WC šolju, u pokušaju da je odbaci od sebe

2828 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju podiglo je optužnicu protiv Jovana Milanovića (39) iz Podgorice i Aleksandra Ilića iz Berana, zbog krivičnog djela “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”.

Vijeće bjelopoljskog Višeg suda odlučiće o njenom potvrđivanju u zakonskom roku, kao i produženom pritvoru prema Milanoviću, do dalje odluke suda, zbog mogućnosti od bjekstva.

Milanović je, prema optužnici, 7. juna prošle godine u ulici Polimska u Beranama, ispred ulaza zgrade u kojoj živi, Iliću prodao 0, 114 grama heroina.

On je po prethodnom dogovoru sa Ilićem, vozilom marke “Rendž rover” došao do njegove zgrade. Iliću je, nakon što je ušao u vozilo, predao drogu za neutvrđeni iznos novca.

Od te droge Ilić je 0,65 grama istog dana na istom mjestu prodao sugrađaninu Bojanu Vukićeviću, za iznos od 10 eura.

Drogu su, kako se navodi u optužnici, dok je pripremao za upotrebu, kod Vukićevića u podrumu pronašli službenici Uprave policije, dok su preostalu količinu našli u toaletu Ilića, koji je u trenutku nailaska policije drogu prosuo u WC školjku, u pokušaju da je odbaci od sebe.

Bonus video: