U Podgorici uhapšene tri osobe

U tri odvojena slučaja uhapšeni su Đ.Z. (40), I.I. (52) i E.S. (27)

9005 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Službenici Upave policije u Podgorici su rasvijetlili tri krivična djela i uhapsili tri osumnjičene osobe, saopštio je Tim za odnose s javnošću Uprave policije.

Zbog sumnje da je, kako su naveli, izvršio krivično djelo razbojnička krađa uhapšen je Đ.Z. (40).

"On je, sumnja se, 19. marta iz prodavnice sportske opreme otuđio odjevne predmete i tom prilikom fizički nasrnuo na dva zaposlena radnika, zadavši jednom od njih više udaraca u predjelu tijela", piše i saopštenju.

Navode i da se sumnja da je I.I. (52) u dva navrata od jednog lica preuzeo dva vozila koja su prethodno otuđena i odvezao ih na drugu lokaciju, znajući da potiču iz krivičnog djela.

"On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prikrivanje. Na vozilima su pronađeni tragovi koji će biti predmet vještačenja radi otkrivanja izvršilaca. Otuđena vozila su vraćena vlasnicima", obavijestili su iz UPCG.

Na kraju se dodaje da je podgorička policija uhapsila i E.S. (27) "zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa".

"On je 16. marta podesnim sredstvom obio vrata jednog prodajnog objekta i iz unutrašnjosti otuđio 100 eura i određenu količinu opreme za kućne ljubimce", navodi se u saopštenju.