Barska policija podnijela četiri krivične prijave protiv četiri lica, osumnjičeni za šest krivičnih djela

"Za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici odgovaraće G.S. (37). On je oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine koje su kod nje izazvale osjećaj ugroženosti lične bezbjednosti"

3256 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Barska policija podnijela je krivične prijave protiv četiri osobe koje se sumnjiče za šest krivičnih djela.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa krivična prijava je podnijeta protiv F.N. (54), koji je, kako navode, "iz parkiranog vozila koje je bilo otključano otuđio mobilni telefon."

"S.B. (51) iz Republike Albanije se sumnjiči za krivično djelo krađa i on je lišen slobode. Sumnja se da je ovo lice iz dvorišta porodične kuće oštećenog otuđilo više komada građevinskog alata. Za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici odgovaraće G.S. (37). On je oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine koje su kod nje izazvale osjećaj ugroženosti lične bezbjednosti. Po nalogu tužioca G.S. je lišen slobode", piše u saopštenju.

Policija je, kako navode, u Baru lišila slobode lice za kojim je bila raspisana "lokalna potraga."

"E.M. (45) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru se sumnjiči za tri krivična djela prevara i on je priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru. U postupku do podnošenja krivičnih prijava utvrđeno je da je E.M. u februaru i martu ove godine preuzeo putnička motorna vozila od tri oštećena lica koja je održavao u zabludi, a vozila prodao trećim licima radi sticanja protivpravne imovinske koristi u iznosu od oko 12.000 eura", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: