Tokom vikenda 42 saobraćajne nezgode, dvije osobe stradale

"Mojkovačka policija je lišila slobode P.Č. (28) iz Nikšića koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,34 promila i S.R. (45) iz Mojkovca koji je vozio pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,54 promila"

3013 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tokom vikenda na crnogorskim putevima evidentirane su 42 saobraćajne nezgode, u kojima su dva lica smrtno stradala, tri su zadobila teške tjelesne povrede, a 20 lake tjelesne povrede, saopštila je Uprava policije.

"Pripadnici saobraćajne policije podnijeli su 1.050 prekršajnih prijava, izdali 343 prekršajna naloga, oduzeli 18 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola slobode su lišena 52 vozača", piše u saopštenju.

Mojkovačka policija je, kako se navodi, lišila slobode P.Č. (28) iz Nikšića koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,34 promila i S.R. (45) iz Mojkovca koji je vozio pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,54 promila.

Dodali su da Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video: