a teret stavljaju krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta

U Podgorici uhapšene četiri osobe: Obijanje ormara u KCCG, krađe para, premetačine, provale...?

Iz UP su kazali da je policija, sprovodeći kriminalističku obradu, došla do sumnje da su E.R. i V.B. od 17. do 23. marta vršile provale u putničke automobile, poslovne prostorije firmi, ambulantu, kozmetički i frizerski salon, sportsku kladionicu i market i ukrali više lap-topova, TV, 3.250 eura, razne vrste alata, tehničke i električne uređaje, veću količinu alkoholnog pića, konditorskih proizvoda i kozmetičkih preparata

15924 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija uhapsila je četiri osobe kojima se na teret stavljaju krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je uhapšen J.L. (21) zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i krađu.

"On je u jednoj prostoriji u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) obio ormar i izvršio premetačinu. Takođe je, kako se sumnja, iz jednog otključanog stana otuđio novac u iznosu od 500 eura", ističe se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da je podgorička policija je na licu mjesta izvršenja teške krađe Uhapsila D.N. (40) koji je odvalio prozor jedne kuće, u unutrašnjosti izvršio premetačinu, ali je reakcijom policiajaca spriječen u namjeri da ukrade predmete.

Navodi se da su takođe, uhapšene i E.R. (28) i V.B. (23) zbog 12 teških krađa počinjenih na štetu više preduzeća i osoba sa teritorije Glavnog grada.

"One su privedene postupajućem državnom tužiocu na dalju nadležnost", kazali su iz UP.

Navodi se i da je policija, sprovodeći kriminalističku obradu, došla do sumnje da su E.R. i V.B. od 17. do 23. marta vršile provale u putničke automobile, poslovne prostorije firmi, ambulantu, kozmetički i frizerski salon, sportsku kladionicu i market i ukrali više lap-topova, TV, 3.250 eura, razne vrste alata, tehničke i električne uređaje, veću količinu alkoholnog pića, konditorskih proizvoda i kozmetičkih preparata.

"Prilikom preduzimanja policijskih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja navedenih krivičnih djela službenici su od lica L.L. oduzeli jedno putničko motorno vozilo stranih registarskih oznaka za koje se sumnja da je korišteno tokom izvršenja krivičnih djela", zaključuje se u saopštenju UP.