UP: Dvije osobe uhapšene zbog sumnje da su ukrale željezne profile sa dionice auto-puta Bar-Boljare

"Sumnja se da su N.V. (28) i B.V. (19) izvršili krivično djelo krađa 2. aprila u mjestu Mala Trava na dionici auto-puta, otuđivši određenu količinu željeznih profila koje su potom utovarili na teretno motorno vozilo kojim su se uputili u pravcu Podgorice"

7207 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog sumnje da su ukrali željezne profile sa dionice auto-puta Bar-Boljare u mjestu Mala Trava.

"Na štetu firme „CRBC“ koja je izvođač radova na auto-putu Bar – Boljare... Sumnja se da su N.V. (28) i B.V. (19) izvršili krivično djelo krađa 2. aprila u mjestu Mala Trava na dionici auto-puta, otuđivši određenu količinu željeznih profila koje su potom utovarili na teretno motorno vozilo kojim su se uputili u pravcu Podgorice", navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Kako je saopšteno, vozilo kojim su upravljali je zaustavljeno i kontrolisano od strane patrole policije, "a pomenuta lica su sprovedena u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica, radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti konkretnog slučaja."

"Otuđeno željezo je oduzeto i vraćeno ovlašćenom predstavniku pomenute firme", zaključuje se u saopštenju UP.

Bonus video: