UPC i UP: Zaplijenjeno 30 kg marihuane na graničnom prelazu Ilino brdo, uhapšena Nikšićanka

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju UPC i UP, carinski službenici i granična policija vršili su kontrolu vozila „Audi A2“ kojim je upravljala M.G. (40) iz Nikšića, u kome je pronađen "specijalno izrađeni bunker" gdje su se nalazili paketi s drogom

25511 pregleda 181 reakcija 5 komentar(a)
Paketi sa marihuanom, Foto: Uprava prihoda i carina
Paketi sa marihuanom, Foto: Uprava prihoda i carina

Službenici Uprave prihoda i carina (UPC) i Uprave policije (UP) su juče na graničnom prelazu Ilino brdo na izlazu iz Crne Gore spriječili krijumčarenje 27 pakovanja marihuane, ukupne težine oko 30 kilograma.

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju UPC i UP, carinski službenici i granična policija vršili su kontrolu vozila „Audi A2“ kojim je upravljala M.G. (40) iz Nikšića, u kome je pronađen "specijalno izrađeni bunker" gdje su se nalazili paketi s drogom.

Droga, Marihuana
foto: Uprava prihoda i carina

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.G. liši slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Zahvaljujući posvećenom radu pripadnika Uprave prihoda i carina i Uprave policije, ovo je druga zajednička zaplijena od početka mjeseca. Podsjećamo da je 7. aprila na GP Metaljka zaplijenjeno oko 177 kilograma marihuane", piše u zajedničkom saopštenju UPC i UP.

Bonus video: