Odloženo suđenje Kašćelanu i Božovićima

Prema navodima optužnice, Slobodan Kašćelan i Igor Božović, krajem maja 2010. godine, organizovali su kriminalnu grupu čiji su se članovi bavili švercom droge, iznudama, zelenašenjem, pranjem novca i davanjem mita

4207 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Danas u Višem sudu u Podgorici odloženo je suđenje Slobodanu Kašćelanu, optuženom za zelenašenje, te Igoru Božović, optuženom za stvaranje kriminalne organizacije i Vladimiru Božoviću, zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, kao saizvršilac krivičnog djela iznuda u pokušaju, te nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, izjavila je Marija Raković, samostalna savjetnica za odnose sa javnošću.

Prema navodima optužnice, Slobodan Kašćelan i Igor Božović, krajem maja 2010. godine, organizovali su kriminalnu grupu čiji su se članovi bavili švercom droge, iznudama, zelenašenjem, pranjem novca i davanjem mita.

Optužnicom su obuhvaćeni i Vladimir Božović, Miloš Radonjić, Siniša Vlahović, Aleksandar Đurišić, Igor Đurišić, Davor Prelević, Stefan Brnović, Aleksandra Bogdanović, Đerđ Camaj, Zlatko Samardžić i Ilija Dedović.

Bonus video: