UP: Uhapšena osoba zbog krijumčarenja oko 300 kilograma duvana

"Podgorička policija je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao L.C. pronašla i oduzela 79,5 kilograma rezanog duvana. Nakon toga je izvršen pretres prostorija koje koristi osumnjičeni gdje je pronanađeno i oduzeto još 224,5 kilograma duvana"

4868 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije (UP) su u Podgorici uhapsili su L.C. (72) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krijumčarenje, nakon što je podgorička policija prilikom kontrole vozila i prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela 304 kilograma rezanog duvana.

"Podgorička policija je prilikom kontrole vozila kojim je upravljao L.C. pronašla i oduzela 79,5 kilograma rezanog duvana. Nakon toga je izvršen pretres prostorija koje koristi osumnjičeni gdje je pronanađeno i oduzeto još 224,5 kilograma duvana. Ukupna vrijednost oduzetog duvana je oko 18.000 eura", navodi se u saopštenju UP.

U daljem postupku, kako se navodi u saopštenju, policija je "došla do sumnje da je L.C. izbjegavajući carinski nadzor, pribavio i prokrijumčario 304 kilograma duvana radi dalje distribucije."

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se L.C. liši slobode", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: