Stojanović u Crnu Goru ušao 14. aprila, ni tada ni danas nije bilo međunarodne potjernice

"Nakon uvida u lična dokumenta policijski službenici su vozilo usmjerili na drugu liniju granične provjere, nakon čega je D.S. izašao iz vozila i dao se u bjekstvo"

20353 pregleda 24 reakcija 7 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Danilo Stojanović ušao je u Crnu Goru 14. aprila, a ni tada kao ni danas 17. aprila nije za njim bila raspisana međunarodna potjernica.

Stojanović je pripadnik srbijanske policije za kojim tamošnje kolege tragaju zbog sumnje da je član kriminalne grupe Darka Šarića.

Iz UP su kazali da je danas oko 9.30 časova na graničnom prelazu Grnčar, na izlazu iz Crne Gore, granična policija vršila kontrolu vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao V.R. (43), u kojem se kao suvozač nalazio D.S. (43), koji je imao identifikacioni dokument Republike Srbije.

"Nakon uvida u lična dokumenta policijski službenici su vozilo usmjerili na drugu liniju granične provjere, nakon čega je D.S. izašao iz vozila i dao se u bjekstvo. Prethodno je D.S. 14. aprila ušao u Crnu Goru iz pravca Republike Srbije, na graničnom prelazu Dračenovac. Napominjemo da tada, to jeste u trenutku kontrole ovog lica, na ulazu u Crnu Goru 14. aprila i na izlazu iz Crne Gore danas 17. aprila, za njim nije bila raspisana međunarodna potjernica", piše u saopštenju.

Iz policije su kazali da su nakon registrovanja ulaska Stojanovića u Crnu Goru o tome upoznati nadležni organi Srbije, sa kojima je ostvarena dalja komunikacija.

"Uprava policije preduzima mjere i radnje u cilju lociranja D.S.", poručili su iz policije.

Bonus video: