Kažnjeno više vozača: Bjelopoljcu 20 dana zatvora zbog vožnje u pijanom stanju

Beranac kažnjen novčano zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, opomene za tri osobe iz Andrijevice zbog kršenja javnog reda i mira

5545 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Bjelopoljac M.E. (24) poslat je 20 dana u zatvor, jer je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2,53 g/kg.

To su saopštili iz Suda za prekršaje u Bijelom Polju, objasnivši da mu je zbog prekršaja iz čl.318.st.1.tač.14 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima kaznu izrekao predsjednik suda Alija Beganović.

Isti sudija okrivljenom K.B.(29) iz Bijelog Polja, zbog istog prekršaja, ali upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,03 g/kg, izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 300 eura.

U istom sudu, zbog istog prekršaja sudija Vukajlo Smolović okrivljenom L.B.(52) iz Berana izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 400 eura, a okrivljenom Berancu R.F.(21) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga, izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 500 eura.

Sudija Miloš Bakrač zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, okrivljenom Žabljačaninu D.D. (59) izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 400 eura.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu, sudija Petar Varagić okrivljenima M.D.(21) iz Berana, I.N.(47) iz Budve, i M.D.(39) iz Berana, izrekao je novčane kazne u iznosima od po 300 eura.

Isti sudija četrdesetdvogodišnjeg Beranca S.D. kaznio je sa 150 eura zbog prekršaja iz čl.36.st.1.tač.1 i 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, a okrivljenima A.V.(51), J.Đ.(53) i Ž.P.(54) iz Andrijevice izrekao je opomene zbog prekršaja iz čl.10.st.2 i čl.7.st.1 i 2. Zakona o javnom redu i miru.

Bonus video: