Durbin, daljinomjer za snajper i teleskop pronađeni između Istražnog i Zatvora za kratke kazne

Vijesti nezvanično saznaju da su predmeti pronađeni tokom vikenda, otkada policija istražuje kako su tu dospjeli, odnosno da li je planirana likvidacija nekog od zatvorenika.

68660 pregleda 14 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Daljinomjer za snajper i teleskop pronađeni su između Istražnog zatvora i Zatvora za kratke kazne, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz više izvora.

Prema istim informacijama, pritvorenicima je izdato naređenje da se ne približavaju prozorima.

Vijesti nezvanično saznaju da su teleskop i daljinometar pronađeni tokom vikenda, otkada policija istražuje kako su tu dospjeli, odnosno da li je planirana likvidacija nekog od zatvorenika.

Prema nezvaničnim saznanjima iz Uprave policije (UP), ta bezbjednosna institucija juče je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija obavještena da su njihovi službenici prilikom obilaska spoljašnjeg kruga pronašli durbin na tronošcu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Podgorici Nikola Boričić, koji se izjasnio da u tom događaju nema elemenata krivičnog djela.

Pronađeni predmet biće predmet vještačenja.

Iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pojačali su mjere obezbjeđenja, rečeno je Vijestima nezvanično iz te institucije.

Prije šest godina, Kotoranin Dalibor Đurić (34) preminuo je od posljedica ranjavanja snajperom u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, dok je šetao zatvorskim krugom.

Bonus video: