UP: U Tivtu uhapšena jedna osoba, pretresom pronađeno skoro pola kilograma marihuane, vaga za mjerenje i municija

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

6904 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije su u Tivtu uhapsili jednu osobu kod koje je pronađeno blizu pola kilograma marihuane zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP), tivatska policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.Š. (50) iz Bosne i Hercegovine, sa privremenim boravkom u Tivtu.

"Pretresom je pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem marihuane ukupne težine oko 450 grama,vaga za precizno mjerenje i municija. Pronađena opojna droga biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru", piše u saopštenju.

Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru obaviješten u vezi pronađene municije i naložio da se protiv V.Š. podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Bonus video: