Žabljak: Krivična prijava protiv osumnjičenog za fizički napad na maloljetnika

Tužilac se izjasnio da se u radnjama B.G. stiču elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je naložio podnošenje prijave protiv osumnjičenog, u redovnom postupku, saopšteno iz policije

15270 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Uprava policije saopštila je da je identifikovana osoba koja je, kako se sumnja, na dječijem igralištu na Žabljaku udarila maloljetnu osobu.

Uz Uprave policije je saopšteno da se B.G. (45) sa Žabljaka, sumnjiči da je juče oko 14 časova na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjaka.

"Policija je na Žabljaku preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na video snimak objavljen na jednoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi da na javnom mjestu u tom gradu nepoznato lice zadaje udarac maloljetnom licu. Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka, a koji je, kako se sumnja, juče oko 14.00 časova na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjeg oštećenog. Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama B.G. stiču elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je naložio podnošenje prijave protiv osumnjičenog, u redovnom postupku", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: