Vuković: Uprava škole i razredni uvijek pružali podršku učenici, zatečeni smo neistinitim informacijama

"Pod punom odgovornošću izjavljujem da su Uprava škole kao i razredni starješina uvijek pružali podršku pomenutoj učenici i iscrpili sve pedagoške mehanizme kako bi riješili problem", kazala je direktorica Osnovne škole "Milorad Musa Burzan" Milica Vuković

5990 pregleda 19 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Direktorica Osnovne škole "Milorad Musa Burzan" Milica Vuković tvrdi da su uprava te škole i razredni starješina uvijek pružali podršku učenici čiji roditelji tvrde da je zlostavljana dvije godine i da su iscrpili sve pedagoške mehanizme kako bi riješili problem.

Ona je to napisala u reagovanju na tekst svađa roditelja u OŠ "Milorad Musa Burzan", intervenisala policija.

"U tekstu vašeg novinara stoji da Uprava škole i razredni starješina učenice pomenute u tekstu, zanemaruju problem djeteta i da ono trpi 'verbalno, psihološko i emocionalno nasilje u ovoj školi'.

Pod punom odgovornošću izjavljujem da su Uprava škole kao i razredni starješina uvijek pružali podršku pomenutoj učenici i iscrpili sve pedagoške mehanizme kako bi riješili problem.

Zatečeni smo neistinitim i neprovjerenim informacijama koje se plasiraju javnosti. Postoji i druga strana, koju ste ovoga puta zanemarili.

Uprava naše škole je uvijek na raspolaganju za saradnju kako bi javnost o svemu bila obaviještena na pravi način", piše u reagovanju.

Bonus video: