Krivična prijava protiv Novljanina: Osumnjičen da je ranio jednu osobu

Iz Uprave policije je saopšteno da se M.J. na teret stavlja krivično djelo "teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija"

12900 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija je protiv M.J. (32) iz Herceg Novog podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ranio T.L. (49) iz Srbije.

Iz Uprave policije je saopšteno da se M.J. na teret stavlja krivično djelo "teška tjelesna povreda u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija".

"Osumnjičeni M.J. je juče oko 17.50 časova, dok se nalazio u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Baošići u Herceg Novom, kako se sumnja, upotrijebio vatreno oružje na štetu T.L. (49) iz Republike Srbije koji je tom prilikom zadobio povrede u vidu prostrelne rane lijeve potkoljenice i ustrelne rane desne potkoljenice", ističe se u saopštenju UP.

U saopštenju se dodaje da je nakon što je izvršio krivično djelo, osumnjičeni pobjegao.

"Odmah po saznanju za navedeni događaj policija je upostavila blokadu grada i kontrolisala veći broj lica, te preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju lociranja osumnjičenog lica koji se intenzivno potražuje", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: