UP: Krivična prijava protiv Podgoričanina koji je na parkingu DZ u Baru polomio rampu

"On je, kako se sumnja, djelo koje mu se stvalja na teret izvršio na način što je, 22. maja 2022. godine oko 02.00 časa, upotrebom fizičke sile polomio automatsku rampu na službenom parkingu Doma zdravlja"

15428 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Barska policije je podnijela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv J.T. (26) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Doma zdravlja Bar.

To je saopšteno je iz Uprave policije.

"On je, kako se sumnja, djelo koje mu se stvalja na teret izvršio na način što je, 22. maja 2022. godine oko 02.00 časa, upotrebom fizičke sile polomio automatsku rampu na službenom parkingu Doma zdravlja", navodi se u saopštenju UP.

Povezani članci

23. Maj 2022.

Lomio rampu na parkingu Doma zdravlja u Baru

Osim toga, kako se dodaje u saopštenju Uprave policije, barska policija je 3. juna, postupajući po prijavi jedne osobe da je napadnuta od strane njoj nepoznatog lica koje je tom prilikom posjedovalo nož "izašla na lice mjesta i došla do saznanja da je A.H. (28) iz Bosne i Hercegovine nakon kraćeg vrebalnog konflikta sa N.A. (32) iz Srbije, izvadio nož koji tom prilikom nije upotrijebio".

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se A.H. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti", zaključuju iz UP.

Bonus video: