U Nikšiću uhapšen maloljetnik zbog sumnje da je nožem napao dvije osobe

Kako se navodi u saopštenju, sinoć oko 21.00 čas je ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog obračuna između više osoba, kojom prilikom su J.M. (19) i N.M. (18) zadobili povrede od uboda noža

15566 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Maloljetni M.S. (17) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju, saopštili su iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, sinoć oko 21.00 čas je ispred ugostiteljskog objekta došlo do fizičkog obračuna između više osoba, kojom prilikom su J.M. (19) i N.M. (18) zadobili povrede od uboda noža.

Policija je na licu mjesta izvršila uviđaj i prikupila obavještena od očevidaca događaja, a nakon preduzetih radnji identifikovani su svi učesnici tuče ali i osoba koje je oštećenima nanijela povrede.

Iz UP su kazali da je M.S. uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

"Osim toga, u odnosu na fizički obračun, u kojem je sinoć s jedne stane učestvovalo šest osoba, a sa druge stane četiri, policija je prikupila obavještenja od aktera događaja i o svemu obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji navedenog događaja", navodi se u saopštenju.

Bonus video: