Perišić uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti Purlije

"Oštećena B.P. je policiji prijavila da je 6. juna oko 19.00 časova, dok se nalazila u vozilu na mjestu suvozača, kojim je upravljao V.V., a koje se kretalo magistralnim putem Bar – Petrovac, u mjestu Zeleni pojas, preteklo putničko motorno vozilo"

13072 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Baranin Aleksandar Perišić (40) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu doktorice Branke Purlije.

"Oštećena B.P. je policiji prijavila da je 6. juna oko 19.00 časova, dok se nalazila u vozilu na mjestu suvozača, kojim je upravljao V.V., a koje se kretalo magistralnim putem Bar – Petrovac, u mjestu Zeleni pojas, preteklo putničko motorno vozilo. Nakon toga, ovo vozilo je prepriječilo put oštećenoj i V.V. Dalje u prijavi oštećena B.P. je navela da je iz vozila koje im je prepriječilo put izašao A.P., prišao njihovom vozilu i preko prozora vozača joj uputio više riječi prijeteće sadržine, nakon čega se udaljio", piše u saopštenju Uprave policije.

Purlija je ranije kazala da joj je Perišić tom prilikom uputio prijetnu "Polomiću ti sve kosti".

Povezani članci

07. Jun 2022.

Krivična prijava zbog napada na ljekarku

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Baru rekli su tada "Vijestima" da su upoznati sa slučajem napada na Purliju i da će podnijeti prijavu u redovnom postupku.

Miloš Perišić promijenio je ime u Aleksandar.

Bonus video: