Izuzeti tragovi iz dvorišta Bulatovića, utvrđuje se uzrok eksplozije


Prema nezvaničnim podacima "Vijesti" iz Centra bezbjednosti u Bijelom Polju, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu

11836 pregleda 3 komentar(a)
Sinoć na mjestu događaja, Foto: Privatna arhiva
Sinoć na mjestu događaja, Foto: Privatna arhiva

Iz dvorišta kuće Bjelopoljca Božidara Boćka Bulatovića (64) u čije je dvorište u Ravnoj rijeci u Bijelom Polju sinoć, oko 21.15 časova nepoznati muškarac bacio eksplozivnu napravu, danas su izuzeti tragovi.

U eksploziji nije bilo povrijeđenih.

"Uviđaj na licu mjesta danas je obavila državna tužiteljka Jelena Vučetić, uz učešće vještaka za zaštitu od požara, eksplozije i eksplozivnih sredstava i ovlašćenih službenika Uprave policije CB BIjelo Polje", navode iz ODT Bijelo Polje.

U odgovoru ODT navodi da su "izuzeti tragovi i dokazi sa lica mjesta, koji će biti predmet vještačenja a naloženo je preduzimanje drugih mjera i radnji u cilju utvrđivanja uzroka ekslozije". Prema nezvaničnim podacima "Vijesti" iz Centra bezbjednosti u Bijelom Polju, eksplozivnu napravu je bacio za sada nepoznati muškarac, koji je, krećući se vozilom iz pravca Bijelog Polja prema Podgorici, zaustavio vozilo, izletio iz njega i sa magistralnog puta bacio eksplozivnu napravu, a potom odjurio vozilom u nepoznatom pravcu.

Naprava je, prema nezvaničnim podacima istog izvora, bačena na trotoar ispred kuće, koja se nalazi na nekoliko metara od magistralnog puta, a pričinjena je materijalna šteta na prozorima i automobilu "Lančia".

Izviđaj je u toku.

Bonus video: