Zamjenik direktora ZZZ prijavio mito: Uz dokumentaciju poslala i 50 eura

Prilikom konkurisanja za program zapošljavana sa dopunom dokumentacije osumnjičena je poslala i jednu manju kovertu u koju je stavila novčanicu od 50 eura, a koverat naslovila za M.V.

15317 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije podnijela je protiv Rožajke I.M. (51) Rožaja zbog sumnje da je izvršila krivično djelo davanje mita tako što je uz dokumenta koja je predala Zavodu za zapošljavanje poslala i 50 eura.

"Policija je postupala po prijavi M.V. zamjenika direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, koji je prijavio da je 4. maja 2022. godine, putem pošte dobio kovertu sa dopunom dokumentacije koju je poslala I.M. iz Rožaja, a koja je konkurisala za program za zapošljavanje lica sa evidencije Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Tom prilikom u koverti sa dopunom dokumentacije osumnjičena je poslala i jednu manju kovertu u koju je stavila novčanicu od 50 eura, a koverat naslovila za M.V.", piše u saopštenju Uprave policije.

Rožajska policija je prikupila obavještenja od I.M. i o događaju obavijestila nadležnog tužioca koji je naložio da se protiv nje podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivčno djelo davanje mita.

Bonus video: