Tivat: Mladić pucao u vazduh nakon svađe u lokalu

Nakon toga pobjegao u nepoznatom pravcu, pa policija i dalje traga za njime

19711 pregleda 15 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković

Policija je identifikovala sve učesnike incidenta koji je preksinoć rezultirao upotrebom vatrenog oružja u krugu elitnog nautičko-turističkog kompleksa Porto Montenegro u Tivtu.

Naime, oko 23 sata u četvrtak na terasi lokala "Al Posto Giusto" koji se nalazi na promenadi u Porto Montenegru, mladić iz Kotora, čiji je identitet poznat policiji, nakon svađe sa društvom koje je sjedjelo za susjednim stolom, izvadio je pištolj iz koga je pucao u vazduh.

Nakon toga je pobjegao u nepoznatom pravcu, pa policija i dalje traga za njime.

Do incidenta je, kako "Vijesti" nezvanično saznaju, došlo nakon verbalnog sukoba između dvije grupe mladića i djevojaka koji su sjedjeli za dva susjedna stola na terasi lokala "Al Posto Giusto".

Za jednim stolom su bila dva mladića i tri djevojke a za drugim njih četvoro.

Kamere video nadzora kojim je pokriven čitav Porto Montenegro su snimile sve što se dogodilo, što je policiji omogućilo i da utvrdi identitet svih učesnika u incidentu, pa i momka koji je nakon što je pucao i vazduh, pobjegao sa lica mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, niko od učesnika incidenta do sada nije imao policijski dosije jer se ne radi o bezbjedonosno interesantnim licima niti do sada evidentiranim prestupnicima, a svi oni su iz Tivta ili Kotora.

Bonus video: