Uhapšen Plavljanin zbog napada na novinarku Vijesti

Palavrtić je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj

47541 pregleda 20 komentar(a)
Palavrtić, Foto: Jadranka Ćetković
Palavrtić, Foto: Jadranka Ćetković

Elvis Palavrtić iz Plava uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda na štetu novinarke Vijesti Jadranke Ćetković, saznaju Vijesti.

On je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj.

Povezani članci

18. Jun 2022.

Novinarka Vijesti opet napadnuta ispred suda

Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je "uhapšena osoba koja je napala novinarku Nezavisnog dnevnika Vijesti u Bijelom Polju".

"Policiji je juče u Bijelom Polju prijavljeno od strane novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. (35) ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvrjedljive riječi. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od pomenute novinarke, te o događaju upoznali nadležnog tužioca", ističe se u saopštenju.

Iz UP su dodali da je "preduzimajući dalje mjere i radnje u saradnji sa policijskim službenicima iz Plava, od E.P. takođe prikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na sadržaj prijave i okolnosti događaja".

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, E.P. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost", kazali su iz UP.

Bonus video: