Podgorica: Uhapšen zbog sumnje za uličnu prodaju droge

"Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.B. u Podgorici gdje je pronađeno 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, sedam tableta buprenofina, 32 tablete ksalola...", navodi se u saopštenju

6470 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Podgoričanin N.B. (27) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv Danilovgrađanina N.Đ. (28) je podnijeta prekršajna prijava nakon što je kod njega pronađena manja količina marihuane.

Iz Uprave policije (UP) su saopštili da je policija u Danilovgradu juče u jutarnjim časovima u Njegoševoj ulici kontrolisala N.Đ. i da je kod njega pronađeno jedno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.

"Protiv njega biće podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Policija je preduzela dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti, te došla do sumnje da je N.Đ. nabavilo opojnu drogu kod N.B. (27) iz Podgorice. Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.B. u Podgorici gdje je pronađeno 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, sedam tableta buprenofina, 32 tablete ksalola, kao i jedna ručno pravljena cigareta sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. 'džoint'", navodi se u saopštenju UP.

Kako dodaju, sa slučajem je upoznat nadležni tužilac po čijem nalogu je N.B. uhapšen i uz krivičnu prijavu je priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: