Predrag Vukadinović uhapšen u Sloveniji

Crnogorska policija tragala je za Vuakdinovićem zbog sumnje da je umiješan u ubistvo sugrađanina Saše Klikovca 18. jula 2020. godine u Zeti

36586 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dvadesettrogodišnji Predrag Vukadinović (23) uhapšen je u Sloveniji.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, on se prema operativnim podacima dovodi u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom iz Crne Gore, a potražuje se radi krivičnog gonjenja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

"On je, kako se sumnja, u kriminalnog organizaciji bio u dijelu pružanja logistike drugim članovima kriminalne organizacije, tokom i nakon izvršenja teških krivičnih djela, kroz obezbjeđivanje i iznajmljivanje lokacija za skrivanje članova krim organizacije i drugo", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je prilikom hapšenja, kod Vukadinovića pronađena i falsifikovana inostrana lična dokumenta.

"Pored policija Crne Gore i Slovenije, u ovu aktivost uključene su bile i druge zemlje i njihove nadležne policijske službe članice ENFAST-a – Evropska mreža timova za ciljano traganje", navodi se u saopštenju policije.

Crnogorska policija tragala je za Vuakdinovićem zbog sumnje da je umiješan u ubistvo sugrađanina Saše Klikovca 18. jula 2020. godine u Zeti.

Bonus video: