Budva: Skinuo pečat i otvorio hotel "Pod lozom", podnijeta krivična

Kako su Vijestima kazali u hotelu resorno ministarstvo im je u februaru izdalo dozvoku za rad, nakon čega je hotel izdat u zakup budvanskoj turističkoj kompaniji koja je rasprodala aranžmane za ovo ljeto

18794 pregleda 9 komentar(a)
Budva (ilustracija), Foto: Vuk Lajović
Budva (ilustracija), Foto: Vuk Lajović

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Budvanina Lj.B. (74), jer je skinuo pečat i otvorio hotel "Pod lozom", koga je prethodno inspekcija zapečatila.

Riječ je o jednom od najstarijih privatnih hotela u Budvi, nadomak Autobuske stanice.

Kako je "Vijestima" potvrdjeno u budvanskij policiji podnijeta je u redovnom postupku zbog krivičnog djela Skidanje i povreda službenog pečata i znaka.

Kako su Vijestima kazali u hotelu resorno ministarstvo im je u februaru izdalo dozvoku za rad, nakon čega je hotel izdat u zakup budvanskoj turističkoj kompaniji koja je rasprodala aranžmane za ovo ljeto.

U međuvremenu je isto ministarstvo poništilo dozvolu, a u hotelu je trenutno 250 gostiju. Zatvaranje je inicirala podgorička firma, koja je povjerilac i traži naplatu dugovanja.

Problem hotela Pod lozom” aktuelan je već više od dvije decenije i "Vijesti" su objavile ispovijest Lj.B, kada je otkrio da je mafija pokušala da mu oduzme hotel, a porodicu je ostavila dva puta na ulici.

Bonus video: