UP: Tokom vikenda uhapšeno 36 osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola

U Nikšiću je uhapšen tridesetjednogodišnji D.R. koji je upravljao vozilom pod uticajem 2,84 promila alkohola u krvi, kao i četrdesetjednogodišnji Bjelopoljac M.K. koji je vozio pod uticajem 2,45 promila alkohola u krvi, koji je bio učesnik saobraćajne nezgode

2296 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uprava policije (UP) saopštila je da su saobraćajni policajci tokom proteklog vikenda podnijeli 145 prekršajnih prijava, a da je zbog vožnje pod dejstvom alkohola uhapšeno 36 osoba.

U Nikšiću je, kako navode u saopštenju, uhapšen tridesetjednogodišnji Nikšićanin D.R. koji je upravljao vozilom pod uticajem 2,84 promila alkohola u krvi, kao i četrdesetjednogodišnji Bjelopoljac M.K. koji je vozio pod uticajem 2,45 promila alkohola u krvi, koji je bio učesnik saobraćajne nezgode "koja je za posljedicu imala materijalnu štetu na vozilima".

Dodaju da je evidentirano 48 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet osoba zadobilo teške tjelesne povrede, a 11 osoba lake.

U toku prethodna dva dana izdali su 1.229 prekršajnih naloga, oduzeli 15 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Bonus video: